YouSee Bredbånd

 


 


Vi skruer massivt op for hastigheden på bredbånd

Den løbende opgradering af kabelnettet og højere hastigheder til kunderne er med til, at vi sammen tager en ny og stærkere position på markedet og dermed sikrer jeres beboere/medlemmer adgang til endnu bedre kundeoplevelser.

Hastighed er vigtig for YouSee-kunder 
For mange bredbåndskunder er hastighed allerede en vigtig faktor i deres valg af bredbånd. I de kommende uger får over 400.000 bredbåndskunder hos YouSee løftet deres nuværende bredbåndshastighed til minimum 50 Mbit. Hver tredje kunde får 100 Mbit. Det sker som led i en stor strategisk bredbåndssatsning, hvor vi nu markerer os som Danmarks suverænt største udbyder af højhastighedsbredbånd.

Inden nytår får alle foreninger med en aftale om YouSee Bredbånd mulighed for at få 300 Mbit. Og vi er ved at klargøre kabelnettet til hastigheder på over 1.000 Mbit – også kaldet gigabit-forbindelser. Med coax-teknologien er vi således allerede i dag klar til at dække kundernes nuværende og fremtidige behov.

Det sker der for kunderne
Vi sender e-mail til dem, som får øget deres hastighed. Hvor høj hastighed afhænger af kundens hastighed i dag. For alle kunder gælder, at det er til samme pris, som de betaler i dag.

De særlige foreningshastigheder under 8 Mbit vil forsat eksistere og her sker ingen ændringer. Når jeres beboere/medlemmer logger ind på 
yousee.dk for at bestille bredbånd, bliver de præsenteret for alle de hastigheder og priser, som I kan tilbyde i jeres forening.